OBVESTILO SAUBERMACHER - ZBIRANJE ODPADKOV V ZBIRNEM CENTRU KOMUNALNIH ODPADKOV

1

Zbirni center za zbiranje ločenih frakcij komunalnih odpadkov je namenjen zbiranju določenih nenevarnih in nevarnih komunalnih ter ostalih odpadkov od uporabnikov iz gospodinjstev.

V zbirnem centru komunalnih odpadkov se zbira okoli 45 različnih vrst odpadkov, zato je pomembno, da posamezne vrste odpadkov zbirate ločeno in jih v zbirni center dostavite na način, da je posamezne vrste odpadkov mogoče ločiti med sabo.

POMEMBNO - Za vstop v zbirni center komunalnih odpadkov OBVEZNO potrebujete:

  • račun ali položnico za ravnanje s komunalnimi odpadki (ne starejše od treh mesecev) ali
  • mobilno aplikacijo Saubermacher Slovenija (v kateri je uporabnik registriran s svojim prevzemnim mestom)

Navedeno potrebujete iz razloga ugotavljanja upravičenosti oddaje odpadkov v zbirnem centru. V zbirnem centru lahko namreč odpadke oddajo samo uporabniki iz gospodinjstev, ki so vključeni v sistem zbiranja komunalnih odpadkov iz določenih občin.

Prosimo vas, da ob oddaji odpadkov v zbirnem centru zaradi varnosti upoštevate navodila, ki so izobešena ob vhodu v zbirni center kot tudi vsa ostala navodila zaposlenih v zbirnem centru.

Zbirni center za uporabnike iz občin Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sv. Ana, Sv. Jurij v Slovenskih goricah in Sv. Trojica v Slovenskih goricah:

ZBIRNI CENTER LENART, Sp. Porčič 4/a, 2230 Lenart.

Delovni čas (razen praznikov in dela prostih dni):

  • - od ponedeljka do petka med 8:00 in 17:00 uro
  • - sobota med 8:00 in 12:00 uro.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Naložite si aplikacijo Saubermacher Slovenija: 

2