OBVESTILO O ZBIRANJU NEVARNIH ODPADKOV IZ GOSPODINJSTEV

2

Obveščamo vas, da bomo NEVARNE ODPADKE iz gospodinjstev na območju občine Sveti Jurij v Slovenskih goricah zbirali v SOBOTO, 2.9.2023, po sistemu zbirne akcije s premično zbiralnico nevarnih odpadkov na naslednjih prevzemnih mestih:

  • JUROVSKI DOL (pri kmetijski zadrugi) 12:00 do 13:00 ure
  • GASTERAJ (pri trgovini Rokavec) 13:15 do 14:15 ure

Nevarnih odpadkov, ki ne bodo dostavljeni na navedena prevzemna mesta ne bomo pobirali. Prav tako ne bomo prevzeli odpadkov, ki ne spadajo med nevarne odpadke ali le-ti niso nastali v gospodinjstvu!

Med nevarne odpadke iz gospodinjstev SPADAJO: onesnažena embalaža in embalaža pršil (prazna embalaža barv, lakov, lepil, pesticidov, olj, embalaža z ostanki barv, lakov, lepil, pesticidov, olj…); absorbenti (čopiči, krpe, mešala, lopatice, …); barve, laki, impregnirana sredstva, premazi; odpadna olja (motorna, hidravlična, mazalna olja, ...), razredčila, odpadna topila, odpadna zdravila, baterije, akumulatorji vseh vrst, odpadna fitofarmacevtska sredstva, kisline, lugi, belila, čistila, specialna čistila, lepila, kemikalije, živosrebrni termometri in drugi živosrebrni instrumenti, neonska svetila (cevi) in halogenska svetila, odpadna jedilna olja in maščobe. Opozorilo: Baterije in stara zdravila prinesite ločeno od ostalih nevarnih in posebnih odpadkov. Tekočine prinesite le v zaprtih posodah.

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo vam na voljo na 02-620-23-00 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Naložite si aplikacijo Saubermacher Slovenija:

1