Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

Ljudska pevca

Ljudska pevca Štefka in Rudi TETIČKOVIČ že preko 10 let nastopata na prireditvah v domačem kraju in širši okolici. Redno se udeležujeta območnih revij skupin pevcev ljudskih pesmi, ki jih organizira Javni sklad RS za kulturne dejavnosti Območna izpostava Lenart.

Večkrat sta že bila izbrana za nastop na medobmočnem srečanju pevcev ljudskih pesmi, nazadnje leta 2008 v Zg. Polskavi.

Prav tako redno nastopata na prireditvah, ki jih organizirajo različna društva in zveze upokojencev.

1  Jurovski Dol, 6.6.2005, Območna revija skupin pevcev ljudskih pesmi 
2  Sveta Ana, 2.2.2006, Območna revija skupin pevcev ljudskih pesmi 
3  Jurovski Dol, 20.12.2008, Družina poje 

 

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih