Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

POSTAVITEV KLOPOTCA OB ROŠKARJEVI TRTI

Na našem vinorodnem območju se je prijela tradicija postavljanja klopotca, kateri ne velja le kot odganjalec ptičev, pač pa predstavlja tudi sinonim za zorenje grozdja.
 
Tako so v petek, 31.7.2019, člani društva vinogradnikov Sveti Jurij postavili klopotec ob Roškarjevi trti in tako naznanili bližajočo se trgatev. Po uspešno postavljenem klopotcu je sledilo druženje prisotnih vinogradnikov in pogostitev ob dobri kapljici vina.

Zapisala: Tjaša Toplak
 
dvig klopotcadvig klopotca

VABILO ZA SODELOVANJE PRI PROMOCIJI PONUDBE SLOVENSKIH GORIC

VDC Polž Maribor, enota Lenart skupaj s partnerjema izvaja operacijo Center Lokalne ponudbe (krajše CLP). Z operacijo se bo na lokaciji ožjega centra mesta Lenart vzpostavilo delovanje INFO točke za promocijo lokalne ponudbe Slovenskih goric, namenjeno široki potrošnji na območju Las Ovtar Slovenskih goric in širše.

Ponudniki, obrtniki - domača obrt, zadruge, društva, ekološki in domači pridelovalci, medarji...in drugi iz občine, ki bi si želeli brezplačne promocije v INFO točki CLP vabljeni k sodelovanju.

Več v prilogi.

20190530115745 00001

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih