Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).

Prostovoljno gasilsko društvo Sveti Jurij

Naslov. Jurovski Dol 8
2223 JUROVSKI DOL

Predsednik: Jernej SINIČ
Gsm: 041 325 164
E-pošta: jernej.sinic@gmail.com

 

Občni zbor PGD Sv. Jurij v Slov. goricah

Člani in članice PGD Sv. Jurij v Slov. goricah, smo se 28. februarja sestali na redni letni konferenci društva, ki je bila že 75. po vrsti.

Omenjeni dogodek se je pričel s pozdravom gostov in nastopom Jurovskega okteta. Sledilo je poročilo predsednika društva gospoda Gregorja Nudl ter nato še poveljnika društva gospoda Roberta Kukovec.

Omenjeni občni zbor so pozdravili Leopold Omerzu, delegat s strani gasilske zveze Lenart, Peter Škrlec župan občine Sv. Jurij v Slov. goricah, poslanec državnega zbora Republike Slovenije gospod Marjan Bezjak ter predstavniki različnih društev, ki delujejo v občini in okoliških prostovoljnih gasilskih društev.

Člani in članice PGD Sv. Jurij v Slov. goricah so v nadaljevanju sprejeli načrt dela ter finančni načrt za leto 2009. Nabava novega gasilskega vozila bo predstavljala največji zalogaj obeh prej omenjenih načrtov. Kljub temu, da vrli gasilci in gasilke ne bodo pozabili tudi na druge stvari, ki so prav tako potrebne, da društveno življenje nemoteno teče.

Ob koncu uradnega dela so bila podeljena še različna priznanja in odlikovanja članom in članicam. Vsekakor gre tukaj izpostaviti značko za dolgoletno službovanje za 60 let, ki jo je prejel gospod Franc Fekonja.

Vreme

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih