Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

panorama-slika

zelenijurij

Letošnje leto nas je prikrajšalo za številne dogodke, druženja in stiske rok…, tudi na lokalni ravni.
Zato vas z veseljem vabimo k ogledu Zelenega Jurija – promocijskega posnetka, ki vam bo našo pokrajino in tradicijo približal z nekoliko drugačne perspektive.
Zahvala gre vsem, ki ste pri nastajanju posnetka kakorkoli sodelovali, še posebej avtorju posnetka, Toniju Konradu, avtorju glasbe, Egonu Hermanu (MI2) in avtorju priredbe, Žanu Serčiču.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVO NA BREZPLAČEN TOPLI OBROK V ČASU ORGANIZIRANEGA IZOBRAŽEVANJA NA DALJAVO ZA UČENCE IN DIJAKE S STALNIM PREBIVALIŠČEM V OBČINI SV. JURIJ V SLOV. GORICAH

1
 

Občina Sv. Jurij v Slov. goricah 
objavlja

 
Javni poziv za prijavo na brezplačen topli obrok v času organiziranega izobraževanja na daljavo za učence in dijake s stalnim prebivališčem
v Občini Sv. Jurij v Slov. goricah

I.

Brezplačni topli obrok pripada učencem in dijakom v času zaostrenih epidemioloških razmer, ko poteka izobraževanje na daljavo, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 EUR (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije).

Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino.

II.

Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo na šoli, ki jo obiskujejo, le-ta pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ.

III.

Učenci in dijaki oziroma njihovi starši topli obrok prevzamejo na šoli, ki bo hrano pripravljala. Izjemoma bo občina za učence in dijake, ki obroka ne morejo prevzeti, organizirala dostavo toplega obroka na dom.

Jurovski Dol, 10.11.2020
Zadeva: 170-1/2020

                                                       Občina Sv. Jurij v Slov. gorcah
                                                     Peter Škrlec, župan

 

20201113113628 00001

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih