Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).
 
Vse občane in občanke tudi prosimo, da še naprej upoštevajo vse preventivne ukrepe h katerim pozivata vlada in NIJZ, saj bomo le tako omejili širjenje okužbe s koronavirusom.

panorama-slika

zelenijurij

Letošnje leto nas je prikrajšalo za številne dogodke, druženja in stiske rok…, tudi na lokalni ravni.
Zato vas z veseljem vabimo k ogledu Zelenega Jurija – promocijskega posnetka, ki vam bo našo pokrajino in tradicijo približal z nekoliko drugačne perspektive.
Zahvala gre vsem, ki ste pri nastajanju posnetka kakorkoli sodelovali, še posebej avtorju posnetka, Toniju Konradu, avtorju glasbe, Egonu Hermanu (MI2) in avtorju priredbe, Žanu Serčiču.

ROŽNATI OKTOBER V JUROVSKEM DOLU

Rožnati oktober je svetovni mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah, lahko pa zbolijo tudi moški. V letošnjem letu je v ospredju pomen rednega mesečnega samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka dojk, ki je zelo pomembno za uspešno in manj obremenjujoče zdravljenje. 
 
V skrbi za občanke in občane se je že četrto leto Občina Sv. Jurij v Slov. goricah skupaj s članicami Društva upokojencev Sv. Jurij v Slov. goricah in Društva kmečkih gospodinj Sv. Jurij v Slov. goricah odločila pridružiti akciji rožnati oktober.  V sredo, 14.10.2020 ob 15.00 smo tako z namenom osveščanja o raku dojk, na trgu v Jurovskem Dolu ovili dve drevesi v rožnate pletenine. Zaradi trenutne epidemiološke situacije se je dogodek odvijal v manjšem številu in ob upoštevanju vseh preventivnih ukrepov.
 
20201014 15360920201014 15364920201014 153913 

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih