Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

OBVESTILO OBČANOM IN OBČANKAM

Naprošamo vas, da zaradi povečanega števila okužb in razglašene epidemije vzpostavite stik z občinsko upravo preko telefona, elektronske pošte ali navadne pošte, občino pa obiščete le v nujnih primerih.
 
Ob tem vas obveščamo, da v kolikor sumite ali imate potrjeno okužbo na Covid-19 in ne boste imeli možnosti zagotovitve oskrbe s hrano in drugimi nujnimi zadevami (zdravila, zaščitna sredstva…) lahko za pomoč pokličete na tel. št. 041 327 011 (Samo Kristl) ali 051 425 034 (Alen Breznik).

panorama-slika

zelenijurij

Letošnje leto nas je prikrajšalo za številne dogodke, druženja in stiske rok…, tudi na lokalni ravni.
Zato vas z veseljem vabimo k ogledu Zelenega Jurija – promocijskega posnetka, ki vam bo našo pokrajino in tradicijo približal z nekoliko drugačne perspektive.
Zahvala gre vsem, ki ste pri nastajanju posnetka kakorkoli sodelovali, še posebej avtorju posnetka, Toniju Konradu, avtorju glasbe, Egonu Hermanu (MI2) in avtorju priredbe, Žanu Serčiču.

OBVESTILO O POPOLNI ZAPORI REGIONALNE CESTE JUROVSKI DOL - LENART

Udeležnce v cestnem prometu obveščamo, da bo zaradi rekonstrukcije vozišča popolna zapora regionalne ceste Jurovski Dol - Lenart skozi naselje Jurovski Dol.

Popolna zapora bo od 24.09.2020 do 19.10.2020.

Obvoz za osebna vozila, redno avtobusno linijo in intervencijska vozila na nujni vožnji bo potekal po lokalnih cestah JP 703401 (Štaner - Krempl - 1) in LC 203131 (Zamarkova - Partinje - Varda - Jurovski Dol - 1). Obvoz za tovorna vozila bo potekal po državnih cestah na relaciji Jurovski Dol - Lenart v Slovenskih goricah - Pernica - Vosek - Jurovski Dol in v obratni smeri.

Vse udeležnce naprošamo, da upoštevajo prometno signalizacijo in navodila izvajalcev del.

Hvala za razumevanje.

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih