Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

panorama-slika

INFORMACIJA O ZAČETKU ZBIRANJA PRIJAV NA LETOVANJA ZPM MARIBOR

Obveščamo vas, da smo z dne, 21. 5. 2020, pričeli sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in v VIRC Poreč. Prijavnici sta od četrtka dopoldan objavljeni na na naši spletni strani in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.
Če bodo starši želeli uveljavljati pravico do subvencije letovanja s strani občine, bodo morali ob prijavnici poslati tudi ustrezne dokumente (kopijo veljavne odločbe o otroškem dodatku), skladno z navodili občin, kjer imajo stalno bivališče.
Seznam načina oddaje prijavnic z dokazili za obračun subvencioniranja po posameznih občinah bo objavljen na naši spletni strani.
 
Zaradi letošnjih izrednih razmer starše/prijavitelje iz vseh občin (ne glede na stalno bivališče) prosimo, da poleg tega, da prijavnico oddajo na osnovni šoli ali občini, kjer imajo stalno bivališče, jo po pošti ali skenirano po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. pošljejo istočasno še na ZPM Maribor. Tako bodo imeli enake možnosti kot ostali prijavitelji, da si pravočasno zagotovijo mesto v želeni izmeni.
 
Uradnih ur za prijavo otrok na letovanje trenutno na ZPM Maribor še ne načrtujemo, ko pa se bodo ukrepi sprostili, bomo o možnosti osebne oddaje dokumentov obvestili na naši spletni strani, kjer so objavljene podrobnejše informacije o pričetku zbiranja prijav (klik do informacij). Starše/prijavitelje prosimo, da vse postopke, povezane s prijavljanjem, opravijo z oddajo dokumentacije po e-pošti ali po navadni pošti.
 
Obvestilo za starše o začetku in poteku zbiranja prijav in predvidene organizacije letovanj posredujemo v priponki, objavljeno pa je tudi na naši spletni strani (https://zpm-mb.si/novice-dogodki/informacija-o-zacetku-zbiranja-prijav-na-letovanja/).
 

Zveza prijateljev mladine Maribor

Več v prilogi:
pdfInformacija o zbiranja prijav za letovanje ZPM MB.pdf

.

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih