Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

panorama-slika

ŽUPANOV SPREJEM DIJAKOV IN ŠTUDENTOV

V ponedeljek, 30.12.2019, je župan Peter Škrlec sprejel dijake in študente, ki so bili uspešni v prijavi na Javnem razpisu za podelitev finančnih nagrad dijakom in študentom v Občini Sv. Jurij v Slov. goricah v šolskem oz. študijskem letu 2018/2019. 

Županovega sprejema, ki je bil letos že deveti po vrsti so se udeležili dijaki Karin Najdenik, Lucija Ornik, Živa Waldhütter, Kristjan Mihael Reisman in Tadej Roškarič ter študenta Agnes Kojc in Timi Ornik. Sicer pa so bili med letošnjimi prejemniki finančnih nagrad še Elias Pascal Bračko, Larisa Fras, Rebeka Šnofl in Gregor Verbošt.

Župan Peter Škrlec je dijakom in študentom čestital za izjemne rezultate, ki so jih dosegli ob zaključku srednješolskega in dodiplomskega izobraževanja ter na področju športa, kulture in naravoslovja. Dodal je, da s svojim udejstvovanjem na različnih področjih pripomorejo k večji prepoznavnosti kraja in občine. Zaželel jim je uspešno nadaljevanje na njihovi poti ter jim ob tej priložnosti izročil tudi simbolično darilo.

V nadaljevanju pa še nekaj besed o uspehu letošnjih prejemnikov finančnih nagrad.

Elias Bračko Pascal je prejel srebrno priznanje za dosežene rezultate na državnem tekmovanju srednješolcev iz znanja biologije in srebrno priznanje na državnem tekmovanju v znanju nemškega jezika v šolskem letu 2018/2019.

Larisa Fras je z ekipo Klub malega nogometa (KMN) Slovenske gorice v sezoni 2018/2019 nastopala na državnem prvenstvu v futsalu za ženske in osvojila 1. mesto. Z ekipo se je udeležila tudi Mednarodnega turnirja, ki je potekal v Zagrebu in osvojila 3. mesto.

Agnes Kojc je v študijskem letu 2018/2019 na Filozofski fakulteti v Mariboru pridobila univerzitetno izobrazbo 1. stopnje, in sicer diplomirana slovenistka (UN) in diplomirana prevodoslovka – angleščina (UN), z povprečno oceno v vseh letnikih študija 9,64.

Karin Najdenik je po končanem rednem izobraževanju na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Maribor na poklicni maturi dosegla splošni uspeh 21 točk.

Lucija Ornik je po končanem rednem izobraževanju na Srednji zdravstveni in kozmetični šoli Maribor na poklicni maturi dosegla splošni uspeh 21 točk.

Timi Ornik je v študijskem letu 2018/2019 diplomiral po študijskem programu prve stopnje na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru in pridobil strokovni naziv diplomirani inženir računalništva in informacijskih tehnologij (UN). Povprečna ocena v vseh letnikih študija z zaključnim delom je bila 9,26.

Kristjan Mihael Reisman je po končanem rednem izobraževanju na Srednji strojni šoli Maribor na poklicni maturi dosegel splošni uspeh 23 točk, kar pomeni, da je zbral vse možne točke in pridobil naziv diamantni maturant. Prav tako je dosegel 2. mesto na državnem tekmovanju EKOKVIZ za sredne šole.

Tadej Roškarič je opravil splošno maturo in dosegel splošni uspeh 27 točk.

Rebeka Šnofl je z ekipo Klub malega nogometa (KMN) Slovenske gorice v sezoni 2018/2019 nastopala na državnem prvenstvu v futsalu za ženske in osvojila 1. mesto. Z ekipo se je udeležila tudi Mednarodnega turnirja, ki je potekal v Zagrebu in osvojila 3. mesto.

Gregor Verbošt je dosegel 3. mesto v teku na 150 m, na državnem prvenstvu Slovenije za člane in članice v Novem mestu in 3. mesto v teku na 1500 m, na tekmovanju Atletski pokal Slovenije v Celju.

Živa Waldhütter je po končanem rednem izobraževanju na Prvi gimnaziji Maribor na splošni maturi dosegla splošni uspeh 27 točk.

IMG 0380IMG 0385 002IMG 0387IMG 0393IMG 0396IMG 0402IMG 0405IMG 0410IMG 0413IMG 0417IMG 0425

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih