Javni razpisi     obcinskisvet     obrazci     kijz     vprasaj

  • jurovski dol1
  • jurovski dol2
  • jurovski dol3
  • jurovski dol4
  • jurovski dol5
  • jurovski dol6
  • jurovski dol7
  • jurovski dol8

panorama-jurij3

panorama-slika

OBČINSKI SVET ZASEDAL NA 2. REDNI SEJI

V četrtek, 17.01.2019, so se na 2. redni seji sestali članici in člani Občinskega sveta Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, na kateri so sprejeli sklep o imenovanju stalnih delovnih teles občinskega sveta. V Odbor za družbene dejavnosti Občine Sv. Jurij v Slov. goricah so imenovani: Alen Breznik, Branko Lorbek, Jožefa Kurnik, Franc Črnčec in Roman Črnčec. V Odbor za gospodarstvo, kmetijstvo in finance so imenovani: Robert Pavalec, Aleksandra Kranar, Alen Breznik, Andrej Dvoršak in Gregor Nudl. V Odbor za komunalno in gospodarsko infrastrukturo, varovanje okolja in urejanje prostora so imenovani: Robert Zorjan, Dušan Ribič, Peter Breznik, Uroš Brumen in Branko Črnčec. V Statutarno-pravno komisijo pa so imenovani: Miroslav Breznik, Branko Lorbek, Robert Pavalec, Simona Bauman in Aljaž Sagadin.

Po imenovanju stalnih delovnih teles Občine Sv. Jurij v Slov. goricah, so občinski svetniki potrdili člane Nadzornega odbora Občine Sv. Jurij v Slov. goricah: Jelico Kamenšak, Elico Sagadin in Alojza Andrejč.

Lokalne skupnosti za načrtovanje in usklajevanje nalog preventive in vzgoje v cestnem prometu na lokalni ravni ustanovijo svete za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, ki delujejo kot posvetovalno telo. Člani občinskega sveta so v Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu imenovali predstavnika občinskega sveta Roberta Pavaleca, predstavnika občanov Klemna Konrada, predstavnika policije Boštjana Kaloha,  predstavnika občinske uprave Sama Kristla in predstavnika vzgojno-izobraževalne organizacije Luko Samboleca.

V nadaljevanju je občinski svet sprejel sklep o imenovanju Janeza Görgnerja za predstavnika lokalne skupnosti v Svet lokalnih skupnosti CSD Maribor. Sprejet je bil tudi sklep o prenehanju statusa grajenega javnega dobra v katastrski občini Jurovski Dol, kjer zemljišča ne služijo več namenu, zaradi katerega jim je bil dodeljen ta status.

Občinski svet je soglašal s predlagano dodatno sistemizacijo za vrtec v letošnjem šolskem letu, ki velja od 01.01.2019 naprej. Ravnatelj JVIZ in VVZ OŠ Jožeta Hudales Jurovski Dol, Stanislav Senekovič je povedal, da je načrtovano, da bodo do aprila v celoti zapolnjeni vsi oddelki vrtca.
 
DSCN8525DSCN8529
 

thumb Telovadnica na prostem2

esrr

thumb ozivitev trskega jedra

Vreme

brosura sv jurij
logo rasg
 
knjiznica
PIS
 
uradni list
zdobcin
piso
muv
mk-razpisi
prp

Spletna stran Občine Sveti Jurij v Slovenskih Goricah uporablja piškotke zaradi boljšega delovanja in zagotavljanja storitev spletne strani. Več o piškotkih